Coreside
  • + 381 11 301 0000
  • + 381 63 430 614
  • + 381 63 430 605

O projektu

O projektu

Nadomak centra Beograda, na obodu novoizgrađenog naselja Stepa Stepanović počela je izgradnja modernog stambeno-poslovnog objekta „Stepin breg“. Dobra i nova infrastruktura, blizina osnovne škole, vrtića, ambulante, pošte, banke, prodavnica prehrambene robe i robe široke potrošnje, Univerziteta Singidunum, igrališta za decu, kao i blizina javnog gradskog prevoza koji povezuje ovo naselje sa ostalim delovima grada, čini ovu lokaciju idealnom za porodice sa decom, a njena izdvojenost od gradske vreve čini je oazom za penzionere i starije ljude.

Na prostoru od 22,64 ara u ulici Druge srpske armije broj 45, na blagom uzvišenju smestiće se stambeno-poslovna zgrada „Stepin breg“. Zgrada je tako koncipirana da se stanovnici u njoj osećaju komforno i bezbrižno da im stanovanje bude ugodno i da im vreme posle posla bude što prijatnije.

Stambeno-poslovna zgrada „Stepin breg“ će se sastojati od nivoa ispod površine zemlje, gde će biti smešteno 55 parking mesta, suterena sa 4 lokala i stanarskim ostavama za stanare zgrade, prizemlja sa 8 stanova, 6 tipskih spratova sa po 10 stanova različitih površina i struktura, od jednosobnih do troiposobnih, kao i povučenog sprata, koji će se sastojati od 8 stanova veće kvadrature sa terasom ili lođom, sa kojih se pruža prelep pogled.

Zgrada će imati dva ulaza, a svaki ulaz će imati po jedan lift.

Stanovi su projektovani tako da je svaki deo stana maksimalno iskoristiv. Većina stanova ima lođu ili terasu. Za svaki stan obezbeđeno je parking mesto, kao i stanarska ostava.

U izgradnji stambeno-poslovne zgrade biće korišćeni moderni materijali, srednjeg i višeg kvaliteta, a tim arhitekata se pobrinuo oko najsitnijih detalja kako bi se zgrada svojim spoljnim izgledom razlikovala od ostalih zgrada i bila za klasu lepša od svih ostalih u okruženju.

Takođe, arhitektonski biro, koji je zadužen da se stanari ove zgrade osećaju prijatno, pobrinuo se o spoljnom uređenju oko zgrade, kako prilagođenosti zgrade ljudima sa posebnim potrebama, tako i o zelenilu, koje će ovu zgradu činiti jedinstvenom. U sklopu stambeno-poslovne zgrade, na otvorenom parkingu, nalaziće se 36 parking mesta koja će biti dostupna samo stanarima zgrade.

Pored Nobneka, glavnog investitora, na izgradnji projekta Stepin breg anagažovana je kao izvođač radova firma Lindner Srbija, ćerka firma nemačke Kompanije Linder, Kompanije sa višedecenijskim iskustvom u građevinskoj delatnosti koja u Nemačkoj ima i svoju banku.

Planiran početak gradnje prva polovina aprila 2018, rok za završetak radova kraj septembra 2019.